WIJ ZIJN DE PURPLE PASSENGERS

Purple Passenger vertelt uw verhaal in beeld en geluid. Op de juiste manier zichtbaar zijn is als bedrijf, of voor een product hiervan, tegenwoordig van levensbelang. Door middel van ‘Storytelling’ zorgen wij voor de juiste toon en inhoud voor elk verhaal dat beeldend vertelt dient te worden. Onze duidelijke, heldere video’s en animatie’s  zijn een krachtig en mutli-inzetbaar medium voor elk bedrijf: Website, presentatie, Facebook, Instagram, Youtube, etc…

PASSENGERS TEAM

Purple Passengers zijn creatievelingen die zich bezig houden met hun passie: verhalen vertellen in verschillende, beeldende formats. Geef een gezicht met kop & staart aan jouw bedrijf dmv een bedrijfsvideo. Laat een complex verhaal/uitleg animeren tot een heldere boodschap.

WIJ ZIJN DE PURPLE PASSENGERS

Purple Passengers zijn creatievelingen die zich bezig houden met hun passie: verhalen vertellen in verschillende, beeldende formats. Geef een gezicht met kop & staart aan jouw bedrijf dmv een bedrijfsvideo. Laat een complex verhaal animeren tot een heldere boodschap.

Video & Editing
90%
Animatie
80%
Same Day Event Edit
97%
passie
100%

Contact ons vandaag nog

color
http://purplepassenger.nl/wp-content/themes/maple/
http://purplepassenger.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/wp76496/1/purplepassenger.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off